KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

Ortak Kullanım Tesisleri Hıbe Programı

03 Temmuz 2021
Okunma Sayısı: 883

ENHANCER projesinin ana hedeflerinden biri, girişimcilik ekosistemindeki aktörler arasında oluşturulacak iş birliği yoluyla işletmeler kurulmasını ve bu işletmelerin sürdürülmesini sağlamak için Geçici Koruma Altındaki Suriyelilere ve Evsahibi Topluma daha iyi hizmetler sunmak üzere ekosistemdeki kurumlara katkıda bulunmaktır. Bu bakımdan, proje mevcut Ortak Kullanım Tesislerinin geliştirilmesi veya yeni Ortak Kullanım Tesislerinin kurulması için hibe sağlayacaktır. Gelişmekte olan toplumlarda, özellikle bu toplumlara entegre olmaya çalışan Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler için girişimciliğin geliştirilmesi, yatırım imkânları bulunmaması dâhil birçok faktörden ötürü zorlu bir hal aldığı göz önünde bulundurulduğunda, işletmeleri destekleyen tesislerin sayısının ve kalitesinin artırılması çok hayati bir önem kazanmıştır. Girişimciliğin geliştirilmesini desteklemek ve girişimciliği motive etmek amacıyla, girişimciliğin geliştirilmesini iyileştirmeyi amaçlayan bir başarı stratejisi olarak Ortak Kullanım Tesisleri uygulamaya koyulmuştur.

Bu Teklif Çağrısı için ayrılan tahmini toplam tutar 4 150 000 Avro olup, bu teklif çağrısı kapsamında desteklenecek projelere 75 000 Avro ile 250 000 Avro arasında hibe verilecektir.

Programın öncelikleri arasında; Yenilikçi ürünler ve yüksek teknoloji içeren değer zincirleri ( Yazılım, tasarım, e-ticaret, vb.), Makine, ekipman, metal imalatı ve onarımı, Tekstil ve hazır giyim, Mobilya, Ayakkabı imalatı sektörleri yer almaktadır.

Hibe Programının ayrıntılarına https://enhancerproject.com/ortak-kullanim-tesisleri.html linkinden ulaşabilir, konuyla ilgili sorularınızı grants@icmpd.org adresinden yönlendirebilirsiniz.

Ortak Kullanım Tesisleri Hibe Programı Türkçe Rehber
4.1 Guidelines for Applicants_EN PUBLISHED