KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

THY İşbirliğiyle Konya’da Investonboard Tanıtım Seminerleri Düzenlendi

26 Aralık 2018
Okunma Sayısı: 2407

Türkiye’nin en büyük havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları’nın (THY) girişimci ve start up firmalara yönelik olarak InvestOnBoard isimli bir platform kurmuştur. InvestOnBoard, Türk Hava Yolları ile uçan yatırımcıların özenle seçilen startup’lara yatırım yapması için önemli bir platformdur. Türk Hava Yolları ortaklığı ile oluşturulan bu uygulama, büyük potansiyel sahibi güçlü startup’ların kendisini kısaca anlattığı özel videolar içermektedir. İzlemesi kolay ve tekrar izlenebilir olması ile InvestonBoard, bir uçak seyahati esnasında yatırımcılara kendinizi ifade edebileceğini ve tanıtacağınız önemli bir imkân sunabilmektedir.

Mevlana Kalkınma Ajansı Konya Yatırım Destek Ofisi öncülüğünde Türk Hava Yolları Kurumsal İnovasyon Müdürlüğü ve Dijital İnovasyon Müdürlüğü, Konya Teknokent ve Konya Innopark işbirliğiyle bu platformun konuşulduğu, tanıtımının yapıldığı ve THY’nin girişim ekosistemiyle nasıl etkileşim ve ortaklıklar kurduğunun anlatıldığı iki bilgilendirme semineri düzenlendi.

Program kapsamında Innopark Genel Müdürü Prof. Dr. Fatih Botsalı ve Konya Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Birol Dağ ve Konya Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Yeliz Erenler ziyaret edildi. Yapılan görüşmelerde olası işbirliği imkânları üzerine de değerlendirmelerde bulunuldu.

Ayrıca, Konya’ya gelen THY yetkilileri 4 firmayı da ziyaret etme imkânı buldu.