KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

Serbest Bölge Bilgi Notu

05 Mart 2017
Okunma Sayısı: 1213
Konya Valisi Muammer Erol’un öncülüğünde Mevlana Kalkınma Ajansı koordinasyonunda Konya’nın üst düzey yöneticilerinin ve Ekonomi Bakanlığı yetkililerinin katılımları ile “Konya’ya Serbest Bölge Kurulması” ile ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
 
Konya Valisi Muammer Erol’un başkanlığında gerçekleşen ve Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel  Müdürü Uğur Öztürk’ün konuyla ilgili sunu gerçekleştirdiği programa Konya Milletvekilleri Hüsnüye Erdoğan, Mehmet Babaoğlu, Ziya Altunyaldız, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Memiş Kütükçü, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, KOP Başkanı İhsan Bostancı, MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman, Sanayi İl Müdür Uğur Özalır, Ticaret İl Müdürü Haşmet Yılmaz, Gümrük İl Müdürü Kadri Karakuş, KOSGEB İl Müdürü İsmail Özdemir, Milli Emlak Müdürü Savaş Benli, SMMMO Başkanı İsmail Turan, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek’in yanı sıra Ekonomi Bakanlığı’nın yöneticileri, MEVKA uzmanları ile Karaman Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, Karaman Ticaret İl Müdürü Yusuf Arı ve çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri katılım sağladı.
Program karşılıklı görüş-alışverişlerin ardından bundan sonraki süreçle ilgili olarak işleyiş hakkında alınan karar sonrası tamamlandı.
 
MEVKA tarafından hazırlanan Serbest Bölgelerle ilgili bilgi notuna aşağıdaki dosya ekinden ulaşabilirsiniz.



 

Serbest Bölge Bilgi Notu