KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

MEVKA, Şubat Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı'nı Gerçekleştirdi

22 Şubat 2018
Okunma Sayısı: 1813

 

Mevlana Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Şubat Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Karaman Valisi Fahri MERAL başkanlığında gerçekleştirildi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı’na Karaman Valisi Fahri MERAL’in yanı sıra, Konya Valisi Yakup CANBOLAT, Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin GÜNGÖRER, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk ÖZTÜRK, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa TOKTAY ve MEVKA Genel Sekreter Vekili Savaş ÜLGER katılım sağladı.

Toplantıda, “Mevlana Kalkınma Ajansı’nın 2015 Yılı Mali Destek Programları  İlerleme Raporu, 2017 Yılı Birim Faaliyet Raporu, 2017 Yılı Bağımsız Dış Denetim Raporu, 2018 Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyonu ve İzlenmesine Dair Karar Doğrultusunda Bölgede Yapılacak Yatırımlar” gibi ajansı ve bölgeyi ilgilendiren konular Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından istişare edilmiştir.

Ayrıca 05-08 Nisan 2018 tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan Hestourex 2018 Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongresi  ve Fuarı’na Mevlana Kalkınma Ajansı’nın Konya ve Karaman’ı temsilen stantlı olarak katılım sağlaması Yönetim Kurulu Toplantısı’nda karara bağlanmıştır.

Mevlana Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Şubat Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı ajans çalışmaları ile ilgili diğer konuların görüşülmesinin ardından dilek ve temennilerle sona erdi.

Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur.