KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

MEVKA, Seydişehir’de Devlet Desteklerini Anlattı

16 Kasım 2017
Okunma Sayısı: 2145

MEVKA Konya Yatırım Destek Ofisi öncülüğünde Konya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Konya Müdürlüğü, Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği) Konya Çalışma Grubu ve Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle “Seydişehir Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Açılış konuşmalarını Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Uğur Özalır yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından teşvik ve desteklerle ilgili bilgilendirme programına geçildi. Programda, MEVKA Konya YDO Uzmanı Mustafa Dinç “Yatırım Teşvik Sistemi” hakkında bir sunu gerçekleştirdi.

Daha sonra MEVKA YDO Uzmanı Arif Köseoğlu ise “Teşvik Belgesi Düzenleme” konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Daha sonra kürsüye gelen KÜSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. Necati Ataberk  “TÜBİTAK Sanayi Destekleri, Ar-Ge/Tasarım Merkezleri Destekleri” ile ilgili bilgi verdi.

Ardından kürsüye gelen KOSGEB Konya Müdürlüğü Uzmanı İlhan Kurt “KOSGEB Destekleri” hakkında bir sunum yaptı.

Son olarak kürsüye gelen İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Münevver Naz ise “İşbaşı Eğitim Desteği” ile ilgili olarak katılımcıları bilgilendirdi.