KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

MEVKA, Personel Alımı Sözlü Yarışma Sınavı Tarihi Açıklandı

06 Nisan 2023
Okunma Sayısı: 406

28 Kasım 2022 tarihinde Ajansımız tarafından ilan edilen, 19 Aralık-30 Aralık 2022 tarihleri arasında başvuruları alınan 1 (bir) Uzman Personel alımına ilişkin olarak yapılan başvurular 29/05/2019 tarihli ve 30788 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri ve personel alım ilanında belirtilmiş olan kriterler esas alınarak değerlendirilmiş ve sözlü yarışma sınavına katılmaya hak kazanan adaylar belirlenmişti.

Sözlü Yarışma Sınavı 17 Nisan 2023 tarihinde Ajansımızın "Konevi Mah. Feritpaşa Cad. No:18 Meram/KONYA" adresinde yer alan ana hizmet binasında 10:00-12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Adayların yarışma sınavına hangi saatte gireceğine ait güncel tablo ekte yer almaktadır.

Adayların, T.C. Kimlik numaralarını içeren nüfus cüzdanı veya sürücü kimlik belgesi ile sınav saati öncesi hazır bulunmaları gerekmektedir. Adaylara ayrıca resmi tebligat yapılmayacaktır. Önemli Duyuru: 06 Ocak 2023 tarihinde ilan edilen sözlü yarışma sınavına girmeye hak kazanan adaylardan 2 kişi hakkından feragat etmiştir. Bu nedenle Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği 16 ncı maddesinin 2 nci fıkrasında yer alan “... Ayrıca başvuru değerlendirme sonuçlarının ilanından sonra ve sınav tarihinden 3 gün öncesine kadar başvurusunu geri çekmek isteyen adayların bulunması halinde, sınava davet edilecek aday listesi, puan bakımından sıradaki diğer başvurular dikkate alınarak güncellenir ve tekrar duyurulur.” hükmüne istinaden sözlü yarışma sınavına katılacak adayların listesi güncellenerek yeniden yayımlanmıştır.

Kamuoyuna ilanen duyurulur.

Sınava Girmeye Hak Kazananlar Listesi