KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

MEVKA 2018 MDP Kazanan Proje Sahiplerine Duyuru

03 Temmuz 2018
Okunma Sayısı: 3690

 

1. MEVKA 2018 Mali Destek Programı kapsamında proje teklifleri başarılı olan yararlanıcıların en geç 18 Temmuz 2018 tarihine kadar sözleşme için gerekli evraklarını tamamlayarak Ajansımıza gelip projelerinden sorumlu İzleme Uzmanlarına evrakların kontrolünü yaptırmaları gerekmektedir.

2. Sözleşme için gerekli evrakları tamamlayan ve projelerinden sorumlu izleme uzmanlarına evrakların kontrolünü yaptıran yararlanıcıların kendilerine gönderilecek Sözleşmeye Davet Mektubunu tebellüğ ettikleri tarihten sonraki en geç 10 iş günü içinde Ajans ile sözleşme imzalamaları gerekmektedir.

3. Yararlanıcıların herhangi bir hak kaybına uğramamaları için projelerinden sorumlu izleme uzmanlarıyla irtibata geçmesi önem arz etmektedir.

4. Mevlana Kalkınma Ajansının (MEVKA) yürüttüğü Odak Sektörler Mali Destek Programına Savunma Sanayi ile ilgili proje teklifinde bulunarak sözleşme imzalamaya hak kazanan Başvuru Sahipleri,  Savunma Sanayi Müsteşarlığının Sanayileşme Portaline http://sanayilesme.ssm.gov.tr/Sayfalar/uyelikbasvuru.aspx adresi üzerinden kayıt olmaları ve eydep@ssm.gov.tr mail adresine kendi kurumsal mail adresleri ile Endüstriyel Yetkinlik Değerlendirme Programına ( EYDEP ) katılım yapılmak istendiğine dair elektronik posta göndermeleri, ayrıca MEVKA’ya sözleşme imzalamaya gelirken bu işlemlerin gerçekleştirildiğine dair belge, mail çıktısı veya ekran görüntüsü vb. ile gelinmesi tavsiye edilmektedir.

5. Aynı Firmaların Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğünün Onaylı Tedarikçi Havuzuna http://www.msb.gov.tr/AFGM/icerik/askeri-fabrikalar-onayli-tedarikci-basvurulari adresi üzerinden kayıt olmaları ve MEVKA ya sözleşme imzalamaya gelirken bu işlemlerin gerçekleştirildiğine dair belge, mail çıktısı veya ekran görüntüsü vb. ile gelinmesi tavsiye edilmektedir.

Savunma Sanayi İle İlgili Proje Sahiplerinin Sözleşmeye Getirmesi Tavsiye Edilen Belgeler

  • Savunma Sanayi Müsteşarlığı Sanayileşme Portali Kayıt Belgesi,
  • Endüstriyel Yetkinlik Değerlendirme Programına (EYDEP) katılım yapılmak istendiğine dair elektronik posta çıktısı,
  • Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğünün Onaylı Tedarikçi Havuzu Kayıt Belgesi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Duyuru ile ilgili gerekli belgelere dosyalar kısmından ulaşabilirsiniz. 

EK-1 2018 KÖA SÖZLEŞME KONTROL LİSTESİ_ILAN
EK-2 2018 ODAK SÖZLEŞME KONTROL LİSTESİ_ILAN
EK-5 2018 KÖA PROJE_UZMAN LİSTESİ
EK-6 2018 ODAK-1 PROJE_UZMAN LİSTESİ
EK-7 2018 ODAK-2 PROJE_UZMAN LİSTESİ
Ek-4 2018 ODAK SEKTÖR MDP SÖZLEŞME KLASÖRÜ
EK-3 2018 KÖA MDP SÖZLEŞME KLASÖRÜ