KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

Konya-Karaman Girişimci-Yatırımcı Buluşması Demoday Programı’na Davetlisiniz

22 Kasım 2021
Okunma Sayısı: 477

İş Dünyamızın Değerli Temsilcisi,

Konya ve Karaman’da kurulmuş olan, yüksek katma değer ve hızlı büyüme potansiyeline sahip yeni girişimlere erken aşamada yatırım yapmak misyonu ve “melek yatırımcılık” kavramının bölgemizde farkındalığının artırılması amacı ile Mevlana Kalkınma Ajansı ve InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi iş birliğiyle 9 Aralık 2021 Perşembe günü Konya-Karaman Girişimci-Yatırımcı Buluşması Demoday Programı düzenlenecektir.

Yatırımcı ile girişimciyi buluşturacak olan bu program kapsamında yeni yatırımların oluşmasına hizmet etmesi amacıyla; 20 girişimci, stantlarıyla projelerini/iş fikirlerini tanıtma fırsatı bulacakken, aralarından seçilen 8 girişimci ise projelerini/iş fikirlerini yatırımcılara sunum ile anlatma imkânına sahip olacaktır.

Ayrıca, etkinlikte InnoPark tarafından kurulan MAVİOKYANUS Melek Yatırım Ağı da tanıtılacak olup, yatırımcılar “Nasıl melek yatırımcı olunur?”, “Melek yatırımcılığın avantajları nedir?”, “İyi yatırım nasıl anlaşılır?”, “Yatırımcı arayan bir girişimciye neler sorulur?” gibi sorulara yanıt bularak konu hakkında bilgi ve tecrübe elde etme fırsatı bulacaklardır.

Karşılıklı kazanım ve deneyim hedefiyle düzenlenecek etkinliğe iş dünyamızın bütün temsilcilerini davet eder, bilgilerinize sunarız.

Program kayıt linki: https://forms.gle/4aMrKka37SJ8xDYS7

(Program fiziki olarak düzenlenecektir. Ancak hem salon düzenlemesi hem de iletişim noktasında kayıt olmanızı istirham ederiz.)

Tarih: 09 Aralık 2021, Perşembe

Yer: InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi Toplantı Salonu

Program akışı:

13.30-14.00    Girişimci stantlarının ziyareti

14.00-14.10    Açılış konuşmaları

14.10-14.30    Melek Yatırımcılık ve Mavi Okyanus bilgilendirme sunumu

                        Prof. Dr. M. Fatih Botsalı (InnoPark Genel Müdürü)           

14.30-16.00    Girişimci sunumları

16.00-17.00    Girişimcilerle ikili görüşmeler ve stantların ziyareti