KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı Bilgilendirme Toplantısı

22 Mart 2022
Okunma Sayısı: 476

Avrupa Birliği tarafından fonlanan ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) tarafından, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen “Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Entegrasyon için Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi (ENHANCER) Projesi” kapsamında, 14 Aralık 2021 tarihinde duyurulan İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı başvuru süresi 30 Nisan 2022 tarihine uzatılmıştır.

Program kapsamında Bursa, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya ve Mersin’de kayıtlı, güçlü, gelecek vaat eden kooperatiflerin ve kooperatif birliklerinin büyümeleri ve böylece geçici koruma sağlanan Suriyeliler ve ev sahibi topluluklar için sürdürülebilir istihdam yaratabilmeleri adına toplam 2 milyon Avro hibe verilmesi planlanmaktadır. Proje başına hibelerin asgari tutarı 40,000 Avro ve azami tutarı 300,000 Avro’dur.

Uygulama illerinde gerçekleşecek olan bilgilendirme toplantılarımızın Konya oturumu 30 Mart 2022 Çarşamba günü saat 10.00’da, Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı -1. katta bulunan toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı’nın ayrıntılarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

https://enhancerproject.com/istihdam-yaratma-odakli-kooperatif-hibe-programi-.html

Başvurular için lütfen aşağıdaki bağlantıyı takip ediniz:

https://in-tendhost.co.uk/icmpd/aspx/Tenders/Appraisal (Turkey ENHANCER -Cooperatives Support Grant Scheme for Job Creation - 1. Call for Proposals)

Hibe programına yönelik sorularınızı 15 Nisan 2022 tarihine kadar grants@icmpd.org adresine iletebilirsiniz.