KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

İstıhdam Yaratma Odaklı Kobi Hıbe Programı

05 Temmuz 2021
Okunma Sayısı: 1324

ENHANCER Projesinin temel amacı: Geçici Koruma Sağlanan Suriyelilerin ve Ev Sahibi Toplulukların sürdürülebilir ve büyütebilecekleri iş mecraları ve istihdam alanları oluşturarak iş hayatına dâhil olmalarını sağlamaktır. Projenin kapsamı pek çok farklı bölge, sektör ve sosyo-kültürel alana uyarlanarak uygulanabilecek modüler strateji ve faaliyetler içermektedir.

Proje kapsamında İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Mersin ve Kayseri'de faaliyet gösteren KOBİ ve kooperatiflerin istihdam yaratma potansiyellerini desteklemek amacıyla çağrıya çıkılmıştır.

Bu teklif çağrısı için ayrılan tahmini toplam tutar 3,000,000 Avro olup, bu teklif çağrısı kapsamında desteklenecek projelere 20,000 Avro ile 55,000 Avro arasında hibe verilecektir.

İlan edilen KOBİ Hibe Programının ayrıntılarına https://enhancerproject.com/istihdam-yaratma-odakli-kobi-hibe-programi-.html linkinden ulaşabilir, konuyla ilgili sorularınızı grants@icmpd.org adresinden ICMPD’ye yönlendirebilirsiniz.

İlana çıkmış KOBİ Hibe Programının ayrıntılarına https://enhancerproject.com/istihdam-yaratma-odakli-kobi-hibe-programi-.html adresinden ulaşılabilir. Hibe programı tanıtım webinarına https://icmpd.zoom.us/webinar/register/WN_dySemJhNQOyaFddI0s4eCw linkinden kayıt yaptırılabilmektedir. 

İstihdam Yaratma Odaklı KOBİ Hibe Programı Türkçe Rehber
ENHANCER Turkey SME 1. Call for Proposals Guidelines EN