KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

Ilgın’da Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

14 Kasım 2017
Okunma Sayısı: 2089

MEVKA Konya Yatırım Destek Ofisi öncülüğünde Konya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Konya Müdürlüğü, Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği) Konya Çalışma Grubu, Konya Teknokent ve Ilgın Ticaret Odası işbirliğiyle organize edilen “Ilgın Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” Ilgın Ticaret Odası Toplantı Salonunda düzenlendi.

Açılış konuşmasını Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen’in yaptığı programda MEVKA Konya YDO Koordinatörü İsmail Ünver de MEVKA ve Konya Yatırım Destek Ofisi hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Ardından teşvik ve desteklerle ilgili programa geçildi.  Programda MEVKA Konya YDO Uzmanı Mustafa Dinç “Yatırım Teşvik Sistemi” hakkında bir sunu gerçekleştirdi. Daha sonra MEVKA YDO Uzmanı Arif Köseoğlu ise “Teşvik Belgesi Düzenleme” konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonra kürsüye gelen KOSGEB Konya Müdürlüğü Uzmanı Haluk Ercan “KOSGEB Destekleri” hakkında bir sunum yaptı.

Ardından Konya Teknokent İşbirliği ve Satış Temsilcisi Güvenç Tekneoğlu  “TÜBİTAK Destekleri” ve “Ar-ge/Tasarım Merkezleri Destekleri” hakkında bilgi verdi. Son olarak kürsüye gelen İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Ayşe Kaban ise “İşbaşı Eğitim Desteği” ile ilgili olarak katılımcıları bilgilendirdi.

Program soru cevap bölümü ve katılımcılarla çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.