KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

Global Game Jam 2024 MEVKA ve InnoPark İşbirliğiyle Düzenlenecek

17 Ocak 2024
Okunma Sayısı: 441

Her yıl etkinlik tarihinde tüm dünyada yüzlerce GGJ merkezinde binlerce oyun geliştirici, hikâye yazarı, ses sanatçısı ve farklı kitleden birçok insan buluşmaktadır. Bir araya gelen takımlar, o yıla özel olarak belirlenen temadan yola çıkarak 48 saat içinde çalışan bir oyun yapmayı hedeflemektedir.

GGJ, tüm katılımcıların deneyim paylaşımına, iş birliğine ve yaratıcılığına odaklanan global bir vizyon etkinliğidir. GGJ’ye her deneyim seviyesinden, farklı farklı disiplinlerden ve karma profile sahip yelpazeden geliştiriciler katılım sağlamaktadır.

Yazılımcılar, oyun geliştiricileri, senaryo yazarları, grafik tasarımcılar, animasyon tasarımcıları, ses tasarımcıları gibi her profilden geliştiricilerin katılım sağlayacağı organizasyonda 48 saat boyunca eğlenceli etkinlikler, yepyeni bilgiler ve yeni tanışacağınız geliştiriciler sizleri bekliyor.

Global Game Jam – 2024, InnoPark ve Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliği ile InnoPark Teknoloji Geliştirme Bölgesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Etkinlik 26 Ocak Cuma günü saat 14:00’da başlayacak ve takip eden 48 saat boyunca aralıksız sürecektir. Etkinlik boyunca ulaşım, dinlenme alanı ve yemek servisi gibi konular ev sahibi InnoPark koordinasyonunda yürütülecektir.

Detaylı bilgi ve başvuru için linke tıklayınız:

https://innopark.com.tr/etkinlikler/global-game-jam-2024-mevka-isbirligiyle-yeniden-innoparkta/