KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

Girişimcilik Ekosistemindeki Kurumların Kapasitelerinin Gelişitirilmesi İçin Hibe Programı

04 Temmuz 2021
Okunma Sayısı: 992

ENHANCER Programın Amacı: Geçici koruma altındaki Suriyeliler ve evsahibi toplumun girişimcilik faaliyetleri üzerinden karşılıklı uyumuna katkıda bulunmak amacıyla tasarlanan ENHANCER Projesi, hibe programları ile yenilikçilğe, girişimciliğe ve insan kaynaklarına dayalı kapsayıcı bir göç politikasının uygulanması için yerel girişimcilik ekosisteminde yer alan kuruluşların kapasitesini güçlendirmeyi de hedeflemektedir. Bu sayede sözkonusu kuruluşların teknik ve beşeri kapasite eksikliği giderilmesi, geçici koruma sağlanan Suriyeliler ve ev sahibi topluluk içerisindeki girişimciler için sağlanan hizmetlerin kalitesinin ve etkinliğinin artırılması beklenmektedir.

Bu Teklif Çağrısı için ayrılan tahmini toplam tutar 3.000.000 Avro olup, bu teklif çağrısı kapsamında desteklenecek projelere 10.000 Avro ile 30.000 Avro arasında hibe verilecektir.

Hibe Programı" ayrıntılarına https://enhancerproject.com/girisimcilik-ekosistemi-kurumlari.html linkinden ulaşabilir, ilgili sorularınızı grants@icmpd.org adresinden yönlendirebilirsiniz.

Girişimcilik Ekosistemindeki Kurumların Kapasitelerinin Geliştirilmesi için Hibe Programı Türkçe Rehber
ENG 4.3 Guidelines for applicants PUBLISHED