KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

Ereğli’de Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

24 Eylül 2019
Okunma Sayısı: 2390

MEVKA Konya Yatırım Destek Ofisi öncülüğünde Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Konya Müdürlüğü, Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği) Konya Çalışma Grubu ve Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle organize edilen “Ereğli Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” 25 Eylül 2019 Çarşamba günü düzenlendi.

Açılış konuşmalarını, Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Uğur Özalır ve Konya YDO Koordinatörü İsmail Ünver yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından teşvik ve desteklerle ilgili bilgilendirme programına geçildi.  Programda, MEVKA PYB Uzmanı Zehra Betül Pekergin “MEVKA Mali Destek Programı” hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonra MEVKA Konya YDO Uzmanı Mustafa Dinç “Yatırım Teşvik Sistemi” hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Ardından kürsüye gelen KOSGEB Konya Müdürlüğü KOBİ Uzmanı Haluk Ercan “KOSGEB Destekleri” hakkında bir sunum yaptı. Daha sonra Konya Teknokent’ten Güvenç Tekneoğlu AR-GE ve Tasarım Merkezleri ve TÜBİTAK Sanayi Destekleri” ile ilgili bilgiler verdi. Son olarak kürsüye gelen İŞKUR Ereğli Hizmet Merkezi İş ve Meslek Danışmanı İsmet Evren ise “İşbaşı Eğitim Desteği ve İlave İstihdam Desteği” ile ilgili olarak katılımcıları bilgilendirdi.