KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

Enhancer Projesi: İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı Bilgilendirme Toplantısı

29 Aralık 2021
Okunma Sayısı: 413

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) tarafından Genel Müdürlüğümüz koordinasyonunda yürütülen “Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Entegrasyon için Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi (ENHANCER) Projesi” kapsamında, 14 Aralık 2021 tarihinde  İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı çağrısına çıkılmıştır.

Program kapsamında Bursa, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya ve Mersin İllerinde faaliyet gösteren güçlü, gelecek vaat eden kooperatiflerin ve kooperatif birliklerinin büyümeleri ve böylece geçici koruma altındaki Suriyeliler ve Türk vatandaşları için sürdürülebilir istihdam yaratabilmeleri adına toplam 2 milyon Avro hibe verilmesi planlanmaktadır. Proje başına hibelerin asgari tutarı 40,000 Avro ve azami tutarı 300,000 Avro’dur.

İlgili kooperatifler ve kooperatif birlikleri “İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı” için 14 Mart 2022 tarihine kadar proje başvurularını yapabileceklerdir.

Programın ayrıntılarına https://enhancerproject.com/istihdam-yaratma-odakli-kooperatif-hibe-programi-.html ulaşılabilmektedir:

Proje başvuruları daha önceki hibe programlarında olduğu gibi online yapılacaktır.

Başvurular için https://in-tendhost.co.uk/icmpd/aspx/Tenders/Appraisal bağlantısı kullanılacaktır (Turkey ENHANCER -Cooperatives Support Grant Scheme for Job Creation - 1. Call for Proposals)

11 Ocak 2022 tarihinde saat 14:00’da Hibe Programı’nın tanıtımının yapılacağı online bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir. Toplantıya katılmak için aşağıdaki link üzerinden kayıt olunması gerekmektedir:

https://icmpd.zoom.us/webinar/register/WN_85cT474HSfieKary_dO-tQ

Hibe programına yönelik sorular 1 Mart 2022 tarihine kadar grants@icmpd.org adresine iletebilecektir.

Katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.