KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

BAE-Sharjah Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti Konya'yı Ziyaret Etti

22 Mayıs 2017
Okunma Sayısı: 1805
 
TürkiyeYatırım Destek ve Tanıtım Ajansının yönlendirmesi ve MEVKA organizasyonuyla Konya’ya gelen Birleşik Arap Emirlikleri Şarika Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Abdallah Sultan Al Owais ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ziyad Mohmoud Khairalla AlHaji ve Mohamed Rashid Ali Demas’ın katılımlarıyla oluşan heyet, ilimizde bir dizi temas gerçekleştirdi.
İki günlük Konya programı kapsamında heyet ilk olarak Mevlana Kalkınma Ajansı’nı ziyaret etti. Heyet Genel Sekreter Dr.Ahmet Akman ile görüş alışverişinde bulunduktan sonra Konya Yatırım Destek Ofisi Uzmanımız Ali Kerem Fidan tarafından Konya yatırım ortamı hakkında bir sunumu gerçekleştirildi.
 
Program kapsamında Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik makamında ziyaret edildi.Konya tarım ve tohum sektörü hakkında görüşmeler gerçekleştirildi. Burada Elektronik Satış Salonunu da tanıtıldı.
 
Daha sonra Konya Ticaret OdasıBaşkanı Selçuk Öztürk ziyaret edildi. Konya ekonomisi ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.
Programda, Konya Organize Sanayi Bölgesi de ziyaret etti. Burada Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü ve KOS Bölge Müdürü Vahit Türkyılmaz ile bir araya gelen heyet, Konya Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgilendirildi.

Ayrıca heyet, Konya programı kapsamında InnoPark, Konya Şeker, Bürotime, Seha Yapı, Seiso/Solimpeks Solar Enerji, Milltech Değirmen Makineleri ve Memak Makine’yi de ziyaret etti.