KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

2023 FINDES Başarılı Projeler İlanı

18 Temmuz 2023
Okunma Sayısı: 712

Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından 3 Ocak 2023 tarihin ilan edilen “İmalat Sanayinde Üretimin ve Genç İstihdamının Artırılması Finansman Desteği Programı” nın değerlendirme süreci tamamlanmış olup başarılı liste ilan edilmiştir. Asıl listede bulunan başarılı bulunan proje sahiplerinin aşağıdaki bilgiler çerçevesinde “Sözleşme İmzalama Sırasında Sunulması Gereken Belgeler Listesi’nde” bulunan belgeleri belirlenen tarihe kadar Ajansa sunmaları gerekmektedir.  

Proje teklifleri başarılı olan yararlanıcıların en geç  8 Ağustos 2023 tarihine kadar sözleşme için gerekli evraklarını tamamlayarak Ajansımıza gelip projelerinden sorumlu İzleme Uzmanlarına evrakların kontrolünü yaptırmaları gerekmektedir.

Sözleşme için gerekli evrakları tamamlayan ve projelerinden sorumlu izleme uzmanlarına evrakların kontrolünü yaptıran yararlanıcıların kendilerine gönderilecek Sözleşmeye Davet Mektubunu tebellüğ ettikleri tarihten sonraki en geç  10 iş günü içinde Ajans ile sözleşme imzalamaları gerekmektedir.

Yararlanıcıların herhangi bir hak kaybına uğramamaları için projelerinden sorumlu izleme uzmanlarıyla irtibata geçmesi önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

2023 FINDES BAŞARILI LİSTE, KARTEK
2023 FINDES BAŞARILI LİSTE, KONTEK
2023 FINDES BAŞARILI LİSTE, SAVUNMA
2023 FINDES BAŞARILI LİSTE, YÜKTEK
2023 FİNDES SÖZLEŞME İMZALAMA SIRASINDA SUNULMASI GEREKEN BELGELER