KAPAT X
Popüler Aramalar
Duyurular

2022 TechAnkara Proje Pazarı Duyurusu

20 Nisan 2022 | 14:54

Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda, Ankara'daki teknoloji geliştirme bölgeleri, organize sanayi bölgeleri, üniversiteler, AR-GE kurumları, kuluçka merkezleri ve girişimcilik ekosistemi paydaşları ile işbirliği içinde 2011 yılından bu yana düzenlenen TechAnkara Proje Pazarı bu yıl 26 Eylül 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilecektir.

İleri teknoloji ve yüksek katma değer odaklı girişimcilik ekosistemini güçlendirmek, yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesini ve inovatif ürünlerin ticarileşmesini sağlamak, projelerin bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda yer edinmesini temin etmek amacıyla düzenlenen etkinlik bu yıl onuncu kez düzenlenecektir.

Alanında uzman değerlendirici heyetinin belirleyeceği ilk 100 yenilikçi proje 26 Eylül 2022 Pazartesi günü düzenlenecek etkinlikte sergilenecek, aynı gün proje sahipleri ulusal ve uluslararası yatırımcılar ve iş çevreleri ile bir araya getirilecektir. TechAnkara Proje Pazarı 2022'de yer almak isteyen proje sahibi girişimciler için son başvuru tarihi 20 Mayıs 2022 Cuma (TSİ 23:59)'dır.

Proje pazarına başvurular, https://girisimci.ankaraka.org.tr/tr/techankara-proje-pazari-2022_44.html olan TechAnkara Girişimcilik Portalı üzerinden gerçekleşecektir.

Proje pazarı ile ilgili detaylı bilgiye www.ankaraka.org.tr adresinden veya sorumlu birim olan Yatırım Destek Ofisi'nden(tapp@ankaraka.org.tr)  ulaşılabilmektedir.