KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

Yeni Nesil Girişimcilik Finansmanı ve Yatırımcılık Paya Dayalı Kitle Fonlaması Webinarı’nda Davetlisiniz

20 Haziran 2022
Okunma Sayısı: 410

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda TR52 Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Mevlana Kalkınma Ajansı, Karaman ve Konya illerinde,  KOBİ’lere, kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve sanayicilere  yönelik gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

Kitle Fonlaması, ülkemizde katma değeri ve rekabet edebilirliği yüksek teknolojik ürün ve hizmet üretimini planlayan iş fikirleri ile girişim şirketlerinin ihtiyaç duyduğu finansal kaynakların toplanması amacıyla oluşturulan bir yatırım sistemidir. Bu yöntemin girişimcilerin en önemli sorunlarından biri olan finansman konusunun çözümünde önemli rol oynayabileceği düşünülmektedir. Kitle fonlaması yöntemi birçok ülkede uygulanmakta ve giderek önem kazanmaktadır.

Bu bağlamda Mevlana Kalkınma Ajansı Karaman Yatırım Destek Ofisi tarafından Yeni Nesil Girişimcilik Finansmanı ve Yatırımcılık  ‘’Paya Dayalı Kitle Fonlaması ‘’ bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. Webinarımıza ülkemizin faaliyete geçen Sermaye Piyasa Kurulu (SPK) lisanslı ilk kitle fonlama platformu Fonbulucu.com’un Kurucusu, Hali hazırda Global Kitle Fonlama Platformu A.Ş.’nde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve ReINVeS Capital ‘de Yönetim Kurulu  Başkanlığı görevlerini sürdüren Sn. Hakan YILDIZ konuşmacı olarak katılım sağlayacaktır. Etkinliğimizde, Paya Dayalı Kitle Fonlaması’nı keşfetmenin yanı sıra, fonbulucu hakkındaki son gelişmeleri dinleyebileceksiniz.

Yeni Nesil Girişimcilik Finansmanı ve Yatırım aracı olarak Türkiye’de uygulanmaya başlanan ‘Paya Dayalı Kitle Fonlaması’ ile tanışmak isteyen herkesi gerçekleştireceğimiz programa bekliyoruz. Etkinlik Webinar şeklinde Zoom uygulaması üzerinden 22 Haziran Çarşamba günü Saat 14:00’de gerçekleştirilecek olup kayıt linki aşağıda sunulmuştur. Programa katılmak isteyenler aşağıdaki link üzerinden veya www.mevka.org.tr internet sitesinde yer alan program duyurusundan katılabilirler. 

Kayıt Linki; https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZIsduqqqTIoHNEcFKh477InOfN-F8jqqPcg