KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

Yabancı Öğrencilere Yönelik İhracat Eğitimleri Başlıyor

06 Şubat 2023
Okunma Sayısı: 261

MEVKA ile Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı iş birliğiyle Konya’da üniversitelerimizde bulunan yabancı öğrencilere yönelik “İhracat Uzmanı Yetiştirme Eğitimi” 11 Şubat-26 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenecektir

Başvurular sonrası yapılan değerlendirmede 26 yabancı öğrenci programa katılmak üzere seçilmiştir.

Uluslararası Ticaretin tüm süreçlerinin uygulamalı olarak, örnekler ile anlatılacağı eğitim programımızda özellikle katılımcılara sektörde aranan niteliklerin kazandırılması ve iş hayatında karşılaşacağı konular örnekler ile sunulacaktır. Eğitim bir dış ticaret sürecinin müşteri temininden ürünlerin teslimine kadarki tüm süreçler işlenmektedir. Ayrıca katılımcılar kendi iş fikirlerini uluslararası pazarlara nasıl taşıyacağı konuları anlatılacaktır. Ayrıca adayların bu eğitim ile bir firmanın dış ticaret departmanında çalışabilmesi için katkı sağlaması hedeflenmektedir.

2023 yılı Şubat ve Mart ayları içerisinde 7 hafta sonu Cumartesi ve Pazar saat 13.00-17.00 saatleri arası olmak üzere günlük 4 saatten toplamda 14 gün ve 56 saatlik eğitim verilmesi planlanmaktadır.