KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

MEVKA, Tarımda Kaynak Verimliliği Kuraklık, Etkili Su Yönetimi ve Akıllı Tarım Konusunu Masaya Yatıracak

31 Ocak 2021
Okunma Sayısı: 1064

 

Mevlana Kalkınma Ajansı Karaman Yatırım Destek Ofisi koordinasyonunda 13 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 14.00’de “Tarımda Kaynak Verimliliği - Kuraklık, Etkili Su Yönetimi ve Akıllı Tarım‘’ konulu online bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Toplantıya Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Caner Koç ve Doç. Dr. Gülüzar Duygu Semiz konuşmacı olarak katılım sağlayacaktır.

Düzenlenecek etkinlikte “Neden Akıllı Tarıma İhtiyaç Var?” “Endüstri 4.0” “Tarım 4.0 Örnek Uygulamalar” “Gelecekte Akıllı Tarım” “Yerli Olarak Geliştirilen Örnek Uygulamalar” “Hassas Tarım Yönüyle Sulama” “Basınçlı Sulama Sistemlerinin Tasarım ve Uygulaması: Az Bilinen, Çok Yapılan Hatalar” “Sulama ile İlgili Sorunlar ve Çözüm Önerileri: TR52 (Konya – Karaman) Bölgesi’nde Temel Sorun Nedir?” “Sulama Zaman Planlaması: Damla Sulama Yönteminde Sulama Zaman Planlamasına İlişkin İyi Uygulama Örneği” “Hassas Tarım Uygulamalarında Sulama Teknolojileri” “Sulamada Sensör Teknolojileri”  konuları ele alınacaktır.

Ayrıca, soru-cevap imkânıyla destekler hakkında katılımcıların soruları da yanıtlanacaktır.

Katılımlarınızı bekler, saygılarımızı sunarız.

Kayıt linki: https://zoom.us/meeting/register/tJMsc-GhqzojEtRQn1UTGhbr057EbUW1Pp2m