KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

Çumra’da Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

22 Eylül 2019
Okunma Sayısı: 1222

MEVKA Konya Yatırım Destek Ofisi öncülüğünde Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Konya Müdürlüğü, Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği) Konya Çalışma Grubu ve Çumra Ticaret Odası işbirliğiyle organize edilen “Çumra Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” 18 Eylül 2019 Çarşamba günü düzenlendi.

Açılış konuşmalarını Çumra Ticaret Odası Başkanı Metin Kural, Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Uğur Özalır ve Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından teşvik ve desteklerle ilgili bilgilendirme programına geçildi.  Programda, MEVKA Konya YDO Uzmanı Mustafa Dinç “Yatırım Teşvik Sistemi” hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonra MEVKA PYB Uzmanı Ebubekir Karaçayır ise “MEVKA Mali Destek Programı” hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonra kürsüye gelen KÜSİ İl Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi Mevlüt Türköz KÜSİ faaliyetleri ve AR-GE ve Tasarım Merkezleri ve TÜBİTAK Sanayi Destekleri” ile ilgili bilgiler verdi.

Ardından kürsüye gelen KOSGEB Konya Müdürlüğü KOBİ Uzmanı Haluk Ercan “KOSGEB Destekleri” hakkında bir sunum yaptı. Son olarak kürsüye gelen İŞKUR Konya Hizmet Merkezi İş ve Meslek Danışmanı Ahmet Garip ise “İşbaşı Eğitim Desteği ve İlave İstihdam Desteği” ile ilgili olarak katılımcıları bilgilendirdi.