KAPAT X
Popüler Aramalar
Tüm Haberler
Haber Galerisi

2020 MDP Kazanan Projeler Açıklandı

29 Ocak 2021
Okunma Sayısı: 2756

2020 MDP KAZANAN PROJE SAHİPLERİNE DUYURU

  1. Proje teklifleri başarılı olan yararlanıcıların en geç 19 Şubat 2021 tarihine kadar sözleşme için gerekli evraklarını tamamlayarak Ajansımıza gelip projelerinden sorumlu İzleme Uzmanlarına evrakların kontrolünü yaptırmaları gerekmektedir.
  2. Sözleşme için gerekli evrakları tamamlayan ve projelerinden sorumlu izleme uzmanlarına evrakların kontrolünü yaptıran yararlanıcıların kendilerine gönderilecek Sözleşmeye Davet Mektubunu tebellüğ ettikleri tarihten sonraki en geç 10 iş günü içinde Ajans ile sözleşme imzalamaları gerekmektedir.
  3. 2020 Yılı Kaynak Verimliliği Mali Destek Programında Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik Üretimine İlişkin Yönetmelik kapsamında şebeke bağlantısı yapılacak projelerden Çağrı Mektubu süreci tamamlanan proje yararlanıcılarının destek sözleşmelerinin bir an önce imzalanması tavsiye olunur. Bu nedenle yararlanıcıların herhangi bir hak kaybına uğramamaları için Ajansımıza önceden gelip Sözleşme için Gerekli olan Evrakların kontrolünü yaptırmaları yararlarına olacaktır.
  4. Yararlanıcıların herhangi bir hak kaybına uğramamaları için projelerinden sorumlu izleme uzmanlarıyla irtibata geçmesi önem arz etmektedir.
  5. Ajansımız mevzuatı gereğince başarılı proje sahipleri ile Zoom üzerinden Başlangıç Toplantısı yapılacak olup toplantının tarihi ve saati ayrıca duyurulacaktır. 

 

Başarılı projeler listelerine ve gerekli bilgilere aşağıdaki dosyalar bölümünden erişebilirsiniz.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

TR52 2020 KAYNAK, BAŞARILI PROJELER VE GEREKLİ BİLGİLER
TR52 2020 MESLEK, BAŞARILI PROJELER VE GEREKLİ BİLGİLER